Informationer

PRIVATUNDERVISNING I YIN YOGA - FOR DANSERE 

Nu har du muligheden for at tage privattimer i yin yoga med instruktør Sarah Rønholt, som er uddannet yogalærer i både Hatha, vinyasa og yin yoga hos Hot Yoga Copenhagen.

Yin yoga bruges til at styrke fleksibilitet, bindevævet og dine muskler, hvilket er oplagt, hvis man som danser vil undgå skader.
Samtidigt er du i mere end en time uden forstyrrelser fra omverdenen og vil derved blive udfordret på dit åndedræt og koncentration. 

Yin yoga baseres på lange statiske stræk og stillinger, oftest 5-8 min. Du vil i 75 min. blive guidet sikkert igennem forskellige stillinger. Det kan være udfordrende, især i starten, men det må aldrig gøre ondt i yoga. Da alle mennesker jo er forskellige er privatundervisning en helt unik mulighed for at få tilrettelagt et program der passer dig og som du kan integrere i din hverdag.

Vær OBS på at Sarah ikke rådgiver om skader, så har du alvorlige skader, skal du opsøge en fysioterapeut, kiropraktor eller læge. Til gengæld er yin yoga et fantastisk supplement til din anden daglige træning/behandling og den er med til at forebygge skader, da den smidiggør krop og bindevæv. 

Mere om Sarah Rønholt 
Jeg hedder Sarah og er 32 år og uddannet yogalærer i både Hatha, vinyasa og yin yoga hos Hot Yoga Copenhagen. Udover at være yogalærer arbejder jeg som selvstændig fotograf.
For mig har yin yoga været gavnligt af flere grunde. Jeg bruger yin yoga til at opretholde et fodfæste i min dagligdag og bruger åndedrætsøvelserne, hvis jeg står overfor en opgave eller en præsentation der kræver ro i krop og sind. I en travl hverdag, hvor man ofte er eksponeret overfor utroligt mange indtryk, kan både krop og hovede have behov for at befinde sig i en blidere tilstand. 

Du booker din privattime ved at udfylde: 
- Hvor mange lektioner du ønsker (1 eller 5). 1 lektioner = 75 minutter. 
- Min. 3 forslag til dato og tidsrum du ønsker timen/timerne i, gerne så præcist som muligt
- Hvad du ønsker at få ud af timen? måske ønsker du at forebygge skader, blive mere smidig, få nogle gode udstræknings- og åndedrætsøvelser, afstresning eller noget helt tredje. 
- Har du andre kommentarer? oplys os venligst om skader. 


Medlemspriser:

75 minutters privatundervisning i yin yoga (for 1-2 personer) = 550 kr. 
5 x 75 minutters privatundervisning i yin yoga (for 1-2 personer) = 2500 kr. (spar 250 kr) 

Ikke-medlemmer: 

75 minutters privatundervisning i yin yoga (for 1-2 personer) = 650 kr. 
5 x 75 minutters privatundervisning i yin yoga (for 1-2 personer) = 3000 kr. (spar 250 kr) 

(Man må gerne være 2 der tager timen, så tag bare din ven, veninde, nabo eller familiemedlem med!) 
 

Praktisk info

Du rådes til at medbringe uldsokker og en varm trøje, da du ikke skal blive distraheret af at ligge og fryse.
Vi svarer på din booking hurtigst muligt.
Du vil blive opkrævet automatisk. 
Ønsker du flere timer efterfølgende, booker du bare igen på samme måde. Ved du allerede nu, at du gerne vil have flere end 5 timer, så send os en mail på info@beatjump.dk 

God fornøjelse! 

 
Tilmelding
Type: